Javascript Menu by Deluxe-Menu.com

Training & Coaching parallel nog meer rendement!

 

Training & Coaching trajecten parallel organiseren voor mens en organisatie werkt katalyserend en effectiever voor een Change!

 

In alle trajecten die we de laatste jaren en momenteel mogen uitvoeren gaan trainingen in groepsverband meer en meer parallel met individuele trajecten, zowel coaching on the job als of the job. Het resultaat is verbluffend. Sneller, krachtiger en nog effectiever resultaat met het behalen van de persoonlijke leerdoelen van de deelnemers. 

Gedragsverandering is op zich een langdurig proces waardoor de deelnemer soms terug valt in zijn 'oude' (niet-effectieve) gedrag. En omdat de weg soms lang is verliest een deelnemer zijn motivatie om in de 'bewust-bekwaam' fase te blijven. De discipline en het commitment van de coachee fluctueert in de praktijk nogal. 

De kracht van deze aanpak en route, training en coaching parallel, is dat de aandacht en het toepassen van het ontwikkelpunt van de trainee/coachee intenser is en intensiever voor de coachee. Waardoor automatisch het beoogde doel sneller wordt gehaald dat zowel stimulerend als motiverend is voor de coachee!! 

 

© Change4You 2021 | Design by Dare to Design