Javascript Menu by Deluxe-Menu.com

De kracht van het hier en nu in Toscane

In het voorjaar en najaar verzorgen wij een aandachtsmeditatieweek in Toscane op een prachtig Toscaans landgoed. In deze week staat aandacht in het hier en nu centraal. Het 5-daagse programma bestaat uit het trainen van de techniek 'Mindfulness' en het toepassen hiervan tijdens activiteiten met als doel rust te creeren bij jezelf en dichter bij jezelf te komen. Dit kan leiden tot verandering om die reden is er ook aandacht voor communicatieve aspecten die samenhangen bij een verandering.

Het programma  Toscane in de kracht van het hier en nu -  is gericht om alles met aandacht uit te voeren, meditatie, luisteren, eten en wandelen. Elke ochtend een Mindfulness sessie van 2.5 uur in een prachtige authentieke Meditatieruimte en elke middag een wandelsessie waarbij mindfulness wordt toegepast (stilteloop en loopmeditatie). De wandelingen worden opgebouwd in tijd. De eerste dag begint met 1 a1.5 uur tot  maximaal 2 uur. We wandelen in prachtige gebieden rondom het landgoed (Poggibonsi), Florence en San Gimignano. 

Elke avond sluiten we af met reflectie en een korte zit-of stiltemeditatie. Uiteraard zijn er ook (rust)momenten voor uzelf tussen de ochtend en de middag en in de avond om het een en ander te verwerken.

Ook leveren we maatwerk of 3- of 5-daagse voor (functionele) teams om teamleden meer met elkaar te verbinden.

Wilt u een indruk krijgen van het landgoed en de omgeving kijk dan op www.iltresto.com of wilt u meer informatie neem dan contact op met Change4You.      

© Change4You 2021 | Design by Dare to Design